We love cryptocurrencies. We adore Experience Points!
Meer over Experience Points

Meer

MEER OVER EXPERIENCE POINTS

Experience Points is een nieuwe cryptocurrency, dus er gebeurd een hoop in dit bedrijf. Om dus bij te blijven, is het slim om eens in de zoveel tijd even bij te lezen. Hier nog wat meer informatie over Experience Points en andere zaken die eigenlijk te klein zijn om er een volledige pagina aan te wijden, of waar gewoon een handige link inzit.

 

ECOSYSTEM MAP

XP ECOSYSTEEMKAART
Onze ecosysteemkaart geeft je een kijkje in XP Coin’s nieuwe benadering van een op ervaring gebaseerd economisch systeem.
Download onze nieuwste ecosysteemkaart (5,41 MB)
https://www.xpcoin.io/ecosystem-map/

 

TEAM

Natuurlijk is dit ook niet onbelangrijk; het Experience Points team. Wat zijn of haar funktie ook is; allen zijn onmisbaar in de XPCoin schakel.
Druk op de link om het team te bekijken.
https://www.xpcoin.io/team/

 

WHITEPAPER

https://media.xpcoin.io/docs/XP-WhitePaper-v3.pdf

 

MEDIA KIT

Wil jezelf wat leuke Experience Points plaatjes hebben om deze cryptocurrency te gaan promoten, ga dan naar onderstaande link waar alle info te downloaden is. Bedankt voor je hulp om XP Coin een mooie toekomst te bezorgen.

https://github.com/BitBenderMedia/XP-Graphics

 

POOL MINER

https://pool.xpcoin.io/

 

WALLET

Wil je cryptocoins van XP Coin kopen is een wallet natuurlijk essentieel. Klik hier op de door jouw gekozen optie en je eerste XP Coins zitten dan in no time in je wallet.

Webwallet
Desktop Wallet
Paper Wallet

 

WINKELEN BIJ

XP Coin is niet alleen een cryptomunt, maar is met veel meer interessante invullingen bezig. Bezoek ook de XP Market eens welke constant uitgebreid zal worden met leuke, XP gerelateerde producten.

https://xp.market/

 

NIEUWS

Blijf op de hoogte van het laatste XP nieuws

https://www.xpcoin.io/news/

 

KOPEN

Aangezien wij een grote fan zijn van Experience Points en willen dat u dit ook wordt, maken wij het u maklleijk om Experience Points (XP) bij ons te kopen. Lees meer over hoe dit te doen op onze KOPEN pagina.