We love cryptocurrencies. We adore Experience Points!
Over Experience Points

Over XP

WAT IS XP?

Experience Points (XP) overbrugt de kloof tussen de cryptocurrency-wereld van 3-5 miljoen gebruikers, en de 1,2 miljard gamers wereldwijd via een innovatief Proof-of-Stake beloningssysteem en een vooruitstrevend marketing- en expansieplan.

 

INLEIDING

De Romeinen kochten land met de solidus. De Omajjaden strooiden met dinars op de Zijderoute, en de handel van de planeet werd gesteund door de almachtige dollar voor de laatste eeuw.

Vandaag heeft u echter een nieuwe optie en kunt u deze in uw eigen huis laten slaan.
Welkom in de wereld van XP.

Sinds 2010 hebben cryptocurrencies de betekenis van rijkdom opnieuw gedefinieerd zoals we die nu kennen. Vanaf de eerste op recordbeurzen gebaseerde transactie van Bitcoin, toen deze slechts op 3/10 van één cent werd geschat, is de waarde vandaag omhooggeschoten naar duizenden dollars. Desondanks schatte een rapport van Cambridge University het aantal gebruikers van cryptocurrency tussen de 3-5 miljoen. Hierdoor ben jij, de lezer van deze whitepaper, lid van een elitegroep van ontdekkingsreizigers. De mensheid moet nog een hoop verkennen. Vooruit lopend in deze onontgonnen wereld is TheBigXP. De meest flexibele vertegenwoordiger van de cryptocurrency voor de rest van de mensheid.

Bij het aanbreken van een nieuwe financiele dag, overbrugt Experience Points de kloof tussen de cryptocurrency-wereld van 3-5 miljoen gebruikers en de 1,2 miljard gamers wereldwijd door middel van een innovatief ‘Proof-of-Stake’ beloningssysteem en een agressief marketing en uitbreidingsplan.

Hoe werkt het?

Het eerste dat u moet weten over cryptocurrency is dat u uw eigen bankier bent. Voorbij zijn de dagen dat je in de rij te staat om een cheque te incasseren of om nerveus je rekeningsaldo te controleren omdat er een storting gedaan moet worden. Ook zijn de geestdodende wachtmomenten voorbij terwijl je naar je wallet staart voor de bevestigingen van een trage Bitcoin-transactie. In plaats daarvan staat je account in een permanent grootboek met de naam ‘blockchain’. Je account is ondertekend met een set sleutels(keys) waartoe alleen jij toegang hebt, maar die je kunt gebruiken om transacties goed te keuren en te valideren. Wanneer je een transactie doet, wordt deze ondertekend met je geheime sleutel en kan deze niet worden gedupliceerd.

Dit systeem is één van de veiligste die ooit is bedacht omdat de blockchain wereldwijd wordt gedistribueerd. De blockchain is niet zoals een bankfile dat kan worden vernietigd door een computerstoring of brand. Het is permanent en wereldwijd. De software waarop uw wallet is gebaseerd is open source. En dus beschikbaar voor iedereen om te inspecteren of controleren. Wanneer was de laatste keer dat uw bank u liet kijken naar hun software die uw geld beschermt? Zelfs grote bedrijven zoals Equifax kunnen uw identiteit of uw geld niet veiligstellen – de enige die dit kan ben je zelf. Met XP heb je de mogelijkheid om transacties snel en eenvoudig te beheren op je desktop of Android wallet en kun je genieten van bijna direkte transacties.

Proof-of-Stake

XP kan dit bereiken door de Proof-of-Stake validatie methode te gebruiken. Het werkt als volgt: dit proces staat bekend als “staking”. In tegenstelling tot de dure en hulpbronnen intensieve methoden van “mining” die worden gebruikt door valuta’s zoals Bitcoin of Ethereum, gebruikt het algoritme van XP’s de Proof-of-Stake methode om d.m.v. een klein gedeelte van de kracht van je processor, om de transactie te “staken”. Wanneer een stake transactie plaatsvind, wordt u een vermoedelijke lijn getoond om een beloning te ontvangen op basis van de transactie. Als u uw portemonnee op het netwerk aangesloten laat om transacties 24/7 goed te keuren, kunnen de betalingen op basis van uw medewerking aan ‘de service voor het verifiëren van transacties’ aanzienlijk zijn.

Om samen te vatten:

  • – Iedereen wordt betaald om het Experience Points netwerk veilig te houden
  • – Iedereen deelt de bankgeschiedenis, dus het is transparant
  • – De software is open source, zodat je weet dat het veilig is
  • – Het is anoniem en iedereen kan een account openen
  • – Het is extreem snel; je kunt binnen enkele minuten geld sturen naar iedereen in de wereld
  • – het is en zal altijd GRATIS zijn