We love cryptocurrencies. We adore Experience Points!
Experience Points Roadmap 1e kwartaal 2018

Roadmap 1eKW

ROADMAP 1E KWARTAAL 2018.

Omdat we hier over een jong bedrijf praten, willen een hoop mensen weten wat de plannen zijn voor de komende periode. Investeren in XPCoin behoort natuurlijk onderbouwt te zijn want anders is het casino gezelliger. Onze routekaart geeft je een kijkje in XP’s huidige ontwikkelingsproces waar we ons op richten en waar we in de toekomst naar streven.
Onder beschreven heeft u een Roadmap 1e kwartaal 2018. Kort uiteengezet waar Experience Points mee bezig is, en wat de plannen zijn. Bekijk de vorderingen van dit enerverende bedrijf…

 

Januari 2018 – XP SUPPORT HELPDESK
We weten hoe frustrerend het is om een probleem te hebben en niet weten waar je naartoe moet voor een oplossing. Dit is de reden waarom we in de eerste helft van januari een volledig bemande helpdesk zullen onthullen om alle vragen te beantwoorden en u te helpen genieten van het XP Ecosysteem.

 

Januari 2018 – XP GLOBAL ‘ONBOARDING’
Het XP-team ziet de economie graag over de hele wereld verspreid. we zullen een pakket vrijgeven om lokale XP-communities op te zetten. Uiteindelijk zullen deze de basis vormen voor het bredere wereldwijde ecosysteem.

 

Januari 2018 – EERSTE XP GREENPAPER
Veel mensen hebben precies gevraagd hoe het ‘Pentanode-systeem’ zal werken. Ergens in januari zullen we het eerste ‘greenpaper’ publiceren over de technische aspecten van het Pentanode-systeem.

 

Februari 2018 – XP GAMES OF CHANCE
We weten dat mensen graag plezier hebben. We weten ook dat mensen graag andere mensen helpen, dus we zullen 100% van de opbrengst ‘van het huis’ schenken aan een goed doel dat door de community aan het einde van elk kwartaal is gekozen.

 

Februari 2018 – XP MARKET UITBREIDING
Blijf kijken naar nieuwe producten en een geheel nieuwe manier om deel te nemen op XP.market. Binnenkort kunt u uw eigen producten en services op XP.market aanbieden en betaling in XP accepteren. Deze uitrol begint in februari, maar het kan enkele maanden duren voordat deze is voltooid.

 

Februari 2018 – XP INDIE DEVELOPMENT PORTAL
Beginnend met integratie in XP.market, kunnen indie-ontwikkelaars speciale promo-items, DLC’s en andere game-gerelateerde content aanbieden.

 

Maart 2018 – XP ECONOMIE MODELING
Om ervoor te zorgen dat de XP Economy zo stabiel mogelijk is, contracteren we een econoom om onze aannames voor levering en stabiliteit te verifiëren voordat we het Pentanode-systeem vrijgeven.

 

Maart – HERZIENE XP WHITEPAPER
Na het voorgaande economische model, zal een herziene kopie van de whitepaper worden vrijgegeven waarin de bevindingen worden uiteengezet en de verschillende nodes kosten en technische details worden aangepast naarmate de ontwikkeling doorgaat.

 

DOWNLOAD ROADMAP

https://www.xpcoin.io/XP-Roadmap-Q1-2018.jpg

OPMERKING OVER DE EXPERIENCE POINTS ROADMAPS: deze is bedoeld om een levend document te zijn, wat betekent dat het kan (en zal) veranderen om aan de vereisten en beperkingen van de ontwikkeling te voldoen. Hoewel we ons altijd zullen inspannen om de ruwe data in dit document te halen, wachten we liever tot we een perfect product uitbrengen dan iets dat nog niet helemaal af is. Wees gerust, we werken constant hard en zullen zo snel mogelijk alles wat we kunnen vrijgeven.

OOK SUPER BELANGRIJK! – Alleen omdat je iets niet ziet op deze routekaart, betekent dit niet dat er niet aan wordt gewerkt.