We love cryptocurrencies. We adore Experience Points!
Welkom in de wereld van Experience Points

WeYeti

Over WeYeti

De website Experience Points is een initiatief van WeYeti.
WeYeti is een samenwerking van een aantal crypto liefhebbers die werkend zijn, of grote interesse hebben in cryptocurrency en alle bijbehorende informatie hieromtrent.

De cryptobusiness is een snel veranderende wereld. Relatief jong, maar snel en enerverend. Als je bekijkt wat er in de relatief korte tijd al allemaal is gerealiseerd…. Veelal positief, maar natuurlijk ook soms negatief in het nieuws.
Vele mensen praten natuurlijk over de cryptokoersen; stijgen ze, dan is het fantastisch, maar dalen ze dan komen de tegenstanders opeens om de hoek kijken. Maar de cryptocurrency koersen zijn natuurlijk maar een klein gedeelte van een geheel. Vaak zit er een gedachte of een heel systeem achter, waar ontzettend mooie dingen worden uitgevonden mbt nieuwe technieken en dus de toekomst.
Want dat er systemen zijn, waar een cryptomunt bijhoort, die onze toekomst veranderen is duidelijk. De startups doen fantastische dingen.

Maar ja; er zitten ook scams tussen, welke de cryptowereld weer in een negatief daglicht stellen.
En de politiek en de banken zijn onderhand natuurlijk ook wakker geworden, welke de nodige beweging geeft in de ‘wereld van crypto’.
En daarom onze sites; kennis is weten!

Veel plezier op 1 van onze sites!

Het WeYeti team

 

Andere sites welke worden beheerd of waar WeYeti medewerkers aan deelnemen zijn;

 

CRYPTO EN CO
CRYPTOENCO.NL is een Nederlandstalige website welke algemene informatie en koersen verschaft over cryptocurrencies en alle bijbehorende informatie.

 

CRYPTOBEGINNER
CRYPTOBEGINNER.NL is een, zoals de naam al zegt, website welke voor elke crypto liefhebber, en zeker ook voor een beginner. We proberen voor iedereen informatie te verschaffen met betrekking tot cryptocurrencies en alle daarbij behorende informatie. Waarom we ook de beginnende crypto-fan aanhalen is dat omdat we op deze site ook een kennisdatabank hebben waarin u, mocht u zaken niet begrijpen, een verdere uitleg geven met betrekking tot het onderwerp.